Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.05.2012.

23:57

B92: Ljubo Nenadić stiže u Zvezdu

Levi bek kragujevačkog Radničkog Ljubo Nenadić prvo je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnji omladinac Partizana odigrao je odličnu sezonu u jednom od najprijatnijih iznenađenja prethodne sezone.

Kako saznajemo, 26-godišnji levi bek potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor sa 'crveno-belima'.

Dolazak Nenadića pojačaće konkurenciju na levoj strani terena, gde je tokom proleća dominantan bio Filip Mladenović koji je dobrim igrama u dresu Zvezde već 'zaradio' i poziv u reprezentaciju.

Angažman Nenadića predstavlja veliko iznenađenje pošto su prethodnih dana brojni mediji najavljivali dolaske nekih drugih igrača. Ipak, nakon izričite želje trenera Roberta Prosinečkog da se dovede Nenadić, operativci kluba su obavili transfer.

O tome govori i činjenica da prethodnih dana među brojnim imenima igrača koji su navodno interesantni 'crveno-belima', nije bilo imena momka koji je osim za Radnički, u dva navrata, igrao za Teleoptik, Grafičar i Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Tokom 2010. godine mediji su najavljivali njegov transfer u Humsku, odnosno povratak u redove kluba u kome je ponikao ali ni Goran Stevanović ni Aleksandar Stanojević nisu želeli Nenadića.

Dolaskom Nenadića za Crvenu zvezdu je počeo prelazni rok. Realan je i transfer Ilije 'Elija' Babalja, dvadesetogodišnjeg centarfora Melburna, a mediji pominju mogućnost da se u Ljutice Bogdana vrati i nekadašnji kapiten Nenad Milijaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve