Nova vest
Fudbal

Subota, 19.05.2012.

10:39

Mohamed Zabija konačno u Partizanu

Posle nekoliko godina spekulacija, napadač iz Libije Mohamed Zabija potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, preneo je "Žurnal".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Centarfor kuvajtskog Al Arabija zvanično će postati član "crno-belih" nakon što prođe medicinske preglede.

"Znam sve o Zabiji. Dobio sam korisne informacije od naših trenera koji su ga vodili u klubu i reprezentaciji, kao i ljudi koji su uživo posmatrali. Gledao sam i ja snimke njegovih utakmica, posle svega mogu da zaključim da će nam baš biti pojačanje", rekao je Vermezović.

Sa druge strane, novi trener srpskog šampiona je odbacio navode da će u Humsku stići i Sifi Šabalala, koji je prošle godine takođe bio meta Partizana.

"Vesti o njegovom dolasku su insinuacije, nema ništa od toga", demantovao je Vermezović transfer reprezentativca Južne Afrike koga je dve godine trenirao u Johanesburgu.

Zabia je rođen 1989. godine u Tripoliju, a od 2006. do 2011. igrao je za lokalni Al Itihad i na 73 utakmice postigao 29 golova. U avgustu 2011. je postao član Al Arabija za koji je odigrao samo sedam mečeva i dao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve