Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.05.2012.

18:12

Luiz: "Najveća utakmica na svetu"

Štoper Čelsija David Luiz izjavio je da je finale Lige šampiona najveća utakmica na svetu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Subotnji okršaj za titulu sa Bajernom ’Plavci’ dočekuju bez Ivanovića, Terija, Meireleša i Ramireša.

"Naravno da nam nedostaju važni igrači, ali poznajem svoje saigrače i znam da imamo veoma dobre igrače u timu. Igramo protiv dobrog tima sa dobrim igračima, oni zaslužuju da budu u finalu, baš kao i mi. Biće teška utakmica, najveća na svetu, a Bajern će igrati pred svojom publikom“, rekao je 25-godišnji half.

„Igrali su protiv Borusije Dortmund prošle nedelje, gledao sam utakmicu, izgubili su, ali Bajern je i dalje veoma dobar tim, sada će biti besni kada budu igrali protiv nas“, dodao je Brazilac.

Luiz se duže vreme muči sa povredom tetive kolena, ove nedelje je počeo da trenira i verovatno će biti u startnoj postavi.

„Kao detetu mi je bio san da igram finale Lige šampiona i nadam se da će mi se u subotu san ispuniti. Ceo svet staje da gleda tu utakmicu, meni otac i majka dolaze da me gledaju i njihova podrška mnogo mi znači. Za mene je to poseban meč, za navijače takođe i nadam se da ćemo pobediti“.

Fudbaler Bajerna Arjen Roben izjavio je da finale LŠ protiv Čelsija za njega predstavlja utakmicu života i šansu da se iskupi za neuspeh od pre dve godine.

Portugalac Pedro Pruensa sudiće subotnje minhensko finale Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve