Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.05.2012.

00:13

Zvezdaši srećni ali žale za titulom

Fudbaleri Crvene zvezde rekli su da su zadovoljni osvajanjem Kupa Srbije, ali da je glavni cilj sezone ipak bila titula.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Çrveno-beli su u finalu Kupa u Kruševcu pobedili Borac sa 2:0 i tako osvojili 24. trofej u najmasovnijem takmičenju.

"Šteta što ovaj tim nije osvojio titulu. Treba da ostane na okupu i sledeće sezone. Borac nije zaslužio da ispadne iz lige, skupo su ih koštale loše igre na proleće. Želimo da završimo sezonu bez poraza", rekao je Duško Tošić.

Darko Lazović je otvoreno rekao da sezona nije bila uspešna, ali da se nada da je trofejom u kupu vraćeno poverenje navijača.

"Sezona nije bila uspešna, jer je glavni cilj bio da uzmemo titulu, ali mislim da smo ovim trofejom vratili poverenje navijača. Utakmica je bila teška. Borac je pokazao da nije zaslužio da ispadne iz lige", rekao je Lazović.

Kapiten Nikola Mikić bio je srećan: "Ovo je moj prvi trofej u Zvezdi kao kapitena i osećaj je fenomenalan. Loše smo počeli utakmicu, jer smo morali da osvojimo kup, a to nas je sputalo. Vratili smo se, međutim, na vreme vratili i do kraja kontrolisali meč", rekao je Mikić.

Nikola Maksimović istakao je da je sezona delom spasena.

"Presrećan sam, ovo je za nas veoma bitan trofej. Dobrim delom smo spasili sezonu, jer je pre prolećnog dela bilo nemoguće stići 10 bodova prednosti. Očekivali smo pobedu u finalu kupa, i ostvarili smo svoj cilj", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve