Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2012.

11:42

Pobede Stanojevića i Šapurića

Dalijen Erbin Aleksandra Stanojevića osvojio je tri boda na gostovanju ekipi Ćingdao i 'pobegao' sa dna tabele.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dva gola za goste postigao je Nigerijac Utaka a Erbin je sada trinaesti sa dva boda od poslednjeplasiranog Ćingdaa.

Kosanovićev Gižu Rene izgubio je u glavnom gradu od Peking Guoana i sada je šesti. Liaoning je izgubio na gostovanju Hangžuu a Miloš Trifunović je postigao jedini gol za goste. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ušao je u igru u 32. minutu a u posledenjem minutu prvog poluvreme.

U jedinom duelu srpskih trenera u 10. kolu Svetozar Šapurić bio je uspešniji od Dragana Okuke. Čangčun Jatai je pobedio kao gost ekipu Đijangsua a u domaćem timu Aleksandar Jevtić odigrao je svih 90 minuta.

Kleov Gvagžu Evergrande izgubio je na gostovanju Dalijen Šajdu ali je zadržao prvo mesto na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na gradskog rivala, R&F. Kleo nije bio u sastavu a prošlogodišnji šampion nastupio je i bez Argentinca Konke i Brazilca Murikija.

Posle deset kola Gvagžu Evergrande ima 22 boda, Gvangžu R&F jedan manje, treći je Okukin Điangsu sa 18, toliko ima i Peking Guoan na četvrtom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve