Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2012.

09:56

Sitijevo slavlje: Kolarov vs Savić

Svi u Mančester Sitiju su bili presrećni osvajanje titule Premijer lige, kao i "naši" Aleksandar Kolarov i Stefan Savić.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Reprezentativci Srbije i Crne Gore nisu igrali protiv KPR-a ali su bili važan deo Mančinijevog tima tokom protekle sezone.

Nakon neverovatne pobede nad KPR-om (3:2), dok je Kolarov davao intervju Savić ga je provocirao, pa je naš bek mora da ga umiri na specifičan način.



Kolarov je naravno bio presrećan osvajanjem šampionske titule ispred gradskog rivala Junajteda.

"Mislim da je bolje što smo postigli gol u poslednjem minut, tako je bolnije za njih. Neverovatan finiš, ali zaslužili smo da osvojimo titulu", rekao je Kolarov.

Prezadovoljan je bio i bivši defanzivac Partizana Stefan Savić koji je u Mančester stigao prošlog leta.

"Osećaj je neverovatan. San svakog igrača je da osvojio šampionat u bilo kojoj zemlji, ali engleski Premijeršip je nešto neverovatno. Naši snovi su se ostvarili i sada ćemo uživati u osvajanju titule. Možda je osećaj ovako dobar zbog ovakve pobede. Pokazali smo naš mentalitet, mislim da će ovaj tim nastaviti da se poboljšava i da ćemo osvojiti i sledeće godine", istakao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve