Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.05.2012.

23:45

Vešović: Prava provera u Atini

Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović istakao je da je prijateljska utakmica sa Olimpijakosom u Atini bila prava stvar za ekipu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Beogradski ’crveno-beli’ su u sredu bili gosti na proslavi duple krune Olimpijakosa u Atini, a klub iz Pireja slavio je na toj utakmici sa 2:1.

„Potvrdilo se ono što smo najavljivali prethodnih dana, da utakmica sa Olimpijakosom nikako ne može biti samo revijalnog karaktera“, rekao je Vešović.

Kada igrate na ovakvom stadionu pred ovakvim navijačima, nemoguće je da ne pružite svoj maksimum i maksimalno se zalažete. Možda je sada neko odigrao dobro, neko manje dobro, ali svi su položili kada su borbenost i zalaganje u pitanju. Tim iz Pireja je pokazao zašto je toliko dominantan u Grčkoj, i da ne slave slučajno 39. titulu po redu. Želim im svu sreću, i da sledeće sezone zajedno proslavimo dve titule“, dodao je Vešović.

Vešović se osvrnuo i na obaveze koje očekuju njegov tim u nastavku sezone.

Ostalo nam je da odradimo još jedan trening pred povratak u Beograd, a onda da svu koncentraciju usmerimo prvo na subotu i meč protiv Rada, a onda na sredu kada igramo za nas utakmicu sezone, koju moramo da pobedimo i obradujemo navijače. Svakako su to zaslužili, obzirom da su došli da nas bodre i podrže i na „Karaiskakiju““, naglasio je Vešović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve