Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.05.2012.

19:33

Roj Hodžson bira do 16. maja

Novi selektor Engleske Roj Hodžson objaviće 16. maja spisak reprezentativaca za Evropsko prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, saopštio je Fudbalski savez te države.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Spisak će biti objavljen tri dana posle završetka Premijer lige Engleske i isto toliko pre finala Lige šampiona u kojem će za Čelsi igrati veliki broj kandidata za nacionalni tim. Hodžson u ovom trenutku obavlja i posao trenera premijerligaša Vest Bromviča, a poslednji put će tu ekipu voditi protiv Arsenala u nedelju.

Englezi će u sklopu priprema za EP odigrati prijateljski meč 26. maja protiv Norveške u Oslu, a tri dana nakon te utakmice je poslednji rok za konačan spisak putnika za kontinentalni šampionat, koji nacionalni savezi moraju da predaju Evropskoj fudbalskij uniji.

Nacionalni tim Engleske se nalazi u Grupi D na Evropskom prvenstvu sa reprezentacijama Francuske, Švedske i domaćina Ukrajine.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini održaće se od 8. juna do 1. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve