Nova vest
Fudbal

Subota, 05.05.2012.

12:10

Teri: Hodžson je pravi izbor

Kapiten Čelsija Džon Teri podržao je imenovanje Roja Hodžsona na mesto selektora Engleske i dodao da nema ništa protiv da igra u timu pored Rija Ferdinanda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Menadžer Vest Bromviča u utorak je predstavljen kao novi selektor ’gordog albiona’, iako su mnogi očekivali da će na to mesto biti doveden Hari Rednap.

Ipak, Teri ističe da je Fudbalska asocijacija Engleske napravila pravi potez.

Oduvek sam mislio da je Roj Hodžson jedan od očiglednih kandidata i bio sam iznenađen kada ga niko nije pomiljao. Svi su pričali samo o Hariju Rednapu, ali je Fudbalska asocijacija sačekala i imenovala pravog čoveka da nas vodi do uspeha i mislim da je donela pravu odluku. Pričao sam sa Bobijem Zamorom, koji je sa njim sarađivao u Fulamu, i rekao mi je samo lepo o Roju, a i igrači iz Liverpula su ga javno podržali“, rekao je Teri.

Englesku ovog leta očekuje Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, posle kojeg će se Teri naći pred sudom zbog vređanja Antona Ferdinanda na rasnoj osnovi. Pošto je u pitanju brat iskusnijeg Rija Ferdinanda i Terijevog partnera u odbrani, pojavila se zabrinutost da bi moglo da dođe do tenzija između njih dvojice.

Nemam problem da igram sa nekim i nikada neću imati. Nisam ja taj koji bira ko će igrati za Englesku, a ako budem bio u timu, neće biti nikakvih problema“, naglasio je Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve