Nova vest
Fudbal

Petak, 04.05.2012.

17:18

Lukić podnosi kandidaturu

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić podneće do kraja dana kandidaturu za novi za novi petogodišnji mandat.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Izbori u klubu iz Ljutice Bogdana održaće se od 26. do 28. maja, a očekuje se da Lukić bude jedini kandidat.

Sadašnji predsednik kluba raspisao je vanredne izbore u decembru prošle godine.

U medijima su se pojavljivala imena nekolicine kandidata među kojima su biznismen Milan Popović i nekadašnji funkcioner ’crveno-belih’ Dragan Džajić. Međutim, obojica su to demantovali.

Lukić je na mesto predsednika došao 26. maja 2009. godine. Zatekao je klub u blokadi i sa velikim finansijskim problemima. Kada je došao procenjeno je da klub duguje 23 miliona evra, već u decembru 2009. je saopštio da je dug smanjen za šest miliona evra, a dve godine kasnije javnost je saznala da je dug blizu 40 miliona evra.

U jednom od prvih intervjua na mestu predsednika Zvezde Lukić je zacrtao da klub u roku od tri godine osvoji titulu i plasira se u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, što je ponovio i godinu dana kasnije. Međutim, to se nije dogodilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve