Nova vest
Fudbal

Petak, 04.05.2012.

14:58

Del Boske: Čekamo Vilju do 27. maja

Španski napadač David Vilja dobio je dodatno vreme da se izbori za mesto u reprezentaciji te zemlje, koja na Evropskom prvenstvu brani titulu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Visente del Boske saopštio je da će konačan spisak igrača objaviti 27. maja, četiri dana kasnije nego što je bilo predviđeno.

Iskusni stručnjak je naveo da će spisak objaviti posle finala španskog Kupa kralja u kojem će 25. maja igrati Barselona i Atletik Bilbao.

"Čekaćemo Vilju do poslednjeg trenutka. On je naš najbolji strelac", rekao je Del Boske španskim medijima.

Napadač Barselone još se nije potpuno oporavio od operacije noge koju je imao u decembru 2011. godine. On je povredu zaradio tokom Svetskog klupskog prvenstva, na utakmici sa Al Sadom.

Reprezentacija Španije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini ovog leta igraće u Grupi C, sa Italijom, Republikom Irskom i Hrvatskom.

Aktuelni evropski i svetski šampion u sklopu priprema za taj turnir igraće prijateljski meč protiv reprezentacije Srbije, 26. maja u Sankt Galenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve