Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.04.2012.

12:01

Čelsi sponzoriše Zauber u Formuli 1

Fudbalski klub Čelsi novi je sponzor ekipe Zauber u Formuli 1, pa će se loto ’plavaca’ naći na bolidima Serhija Peresa i Kamuija Kobajašija od trke u Španiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Čelsi i švajcarska ekipa tako su na zanimljiv način uspeli da povežu svet fudbala i Formule 1, a dobra stvar za taj dogovor je što su obe strane veoma uspešne u ovom trenutku.

Londonski tim je nedavno uspeo da se plasira u finale Lige šampiona, pa će se 19. maja u Minhenu boriti za titulu sa Bajernom, dok je Peres na trci u Kini bio drugi, čime je napravio veliko iznenađenje.

Partnerstvo kao ovo, između Formule 1 i fudbala, nikada nije postojalo u ovakvoj formi, a u oba slučaja pričamo o timovima koji se bave sportom na najvišem nivou. Zauber i Čelsi imaju mnogo zajedničke sportske i komercijalne teme, i želimo jedni drugima da pomognemo u jačanju na tim poljima. Radujemo se radanji i čestitamo Čelsiju na neverovatnom uspehu, plasmanu u finale Liga šampiona“, rekla je Moniša Kaltenborn, generalna direktorka Zaubera.

Pored toga što će se logo Čelsija naći na bolidima Zaubera od Velike nagrade Španije, koja je zakazana za 13. maj, i logo švajcarskog tima će imati svoje mesto na „Stamford bridžu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d