Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.04.2012.

21:57

Stefanović: "Ostao manji deo duga"

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović kaže za „Večernje novosti“ da će klub predstaviti UEFA plan otplate dugova, kao i da je većina dugova vraćena.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„U Nion idemo da predstavimo naš plan stabilizacije i otplate dugova. Mi smo već dobili konstataciju da smo ispravno vodili i prikazali sva naša dugovanja, ali i potraživanja. Veliki deo novca smo otplatili i nadamo se da ovaj manji koji je preostao neće biti problem"

"Zvezda nije jedini klub u Evropi koji duguje, već su i drugi dužni nama, a u proseku smo mnogo manje zaduženi od zapadnoevropskih klubova“, dodao je Stefanović.

Stefanović kaže da će Zvezda pokušati da dobije još jedno prolongiranje roka za saniranje dugova koji u ovom trenutku iznose oko 800.000 evra.

„Mi smo uradili sve što je do nas, pripremili smo realne parametre da se konačno isplate sva dugovanja i zamolićemo UEFA da naš predlog i prihvati. Govorimo o rokovima od nekoliko meseci, ne o godinama. Problem su većim učinili bivši zvezdaši kojima je klub i dao i platio mnogo. Oni sada tuže i ucenjuju Zvezdu učešćem u Evropi. Kada se sve ovo završi i Zvezda isplati sav novac, govorićemo o tim zvezdašima koji su sve ovo i napravili“, zaključio je Zvezdin gensek za „Novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve