Nova vest
Fudbal

Petak, 27.04.2012.

23:14

Anri: San mi je da treniram Arsenal

Legenda fudbalskog kluba Arsenal Francuz Tjeri Anri odgovarajući na pitanja navijača u Americi rekao je da mu je san da jednoga dana trenira "tobdžije".

Izvor:

Autor:

Default images

Anri je odgovarajući na pitanje da li razmišlja o trenerskoj karijeri kada završi sa igračkom rekao da nije isključena ta mogućnost.

"Sigurno ću kad završim igračku karijeru ostati u fudbal. Svima je poznato koliko volim Arsenal, tako da nije potrebno da kažem gde bih voleo da radim kao trener. To je moj san", rekao je Anri.

Tjeri Anri je u dresu Arsenala na 376 utakmica postigao čak 229 golova. Ove sezone je kao pozajmljen igrač Njujork Red Bula u dresu "tobdžija" postigao tri gola na sedam utakmica. Anri je dva puta osvajao Premijer ligu i engleski Liga kupa, a tri puta FA kup.

Francuz je iz Arsenala otišao u Barselonu 2007. godine i sa Kataloncima je osvojio Ligu šampiona 2009. godine. Za reprezentaciju francuske Anri je postigao 51 gol na 123 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve