Nova vest
Fudbal

Petak, 27.04.2012.

18:37

Juventus u Novari, Milan u Sijeni

Ovog vikenda na programu su utakmice 35. kola italijanske Serija A, a četiri kola pre kraja šampion još nije poznat.

Izvor:

Autor:

Default images

Juventus ima tri boda prednosti u odnosu na Milan i u nedelju je izraziti favorit pošto gostuje Novari koja ima samo teoretske šanse da ostane u Seriji A jer ima osam bodova manje od Đenoe koja je prva “iznad crte”. Milan takođe u nedelju od 15 časova igra u Sijeni koja je praktično obezbedila opstanak, a ne može da izbori plasman u Evropu.

Roma u subotu uveče na “Olimpiku” dočekuje Napoli i mora da pobedi ukoliko želi da naredne sezone igra u Ligi šampiona, a porazom bi tim Luisa Enrika znatno smanjio svoje šanse da učestvuje i u Ligi Evrope sledeće sezone.

Roma je u poslednje četiri utakmice tri puta poražena, dok je Napoli posle serije poraza vezao dve pobede u mečevima sa Novarom i Lečeom.

U subtou su pored meča u Rimu na programu još dve utakmice. Kaljari na Sardiniji dočekuje Kjevo, dok se u veliko sicilijanskom derbiju sastaju Palermo i Katanija.

U nedelju u podnevnom terminu Bolonja dočekuje Đenou koja je do kraja sezone igrati bez podrške svojih navijača koji su napravili velike incidente tokom meča sa Sijenom na stadionu “Marasi” u Đenovi.

Inter u Milanu dočekuje Čezenu koja će sigurno sledeće sezone nastupati u Seriji A, Fiorentina gostuje Atalanti, dok Parma na jugu Italije igra sa Lećeom.

U poslednjem meču kola sastaju se dva tima koja se bore za treće mesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Udineze na “Fruliju” dočekuje Lacio. Oba tima su u lošoj formi pošto su u poslednjih pet kola zabeleležili samo po jednu pobedu.

Serija A, 35. kolo:

18.00h Kaljari – Kjevo
18.00h Palermo – Katanija
20.45h Roma – Napoli

nedelja:
12.30h Bolonja – Đenoa
15.00h Atalanta – Fiorentina
15.00h Inter – Čezena
15.00h Leče – Parma
15.00h Novara – Juventus
15.00h Sijena - Milan
20.45h Udineze - Lacio

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve