Nova vest
Fudbal

Petak, 27.04.2012.

15:07

Babić: Lepa fudbalska priča u KG

Trener OFK Beograda Branko Babić očekuje dobar meč protiv Radničkog 1923 u 27. kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Babić smatra da je kragujevački tim kvalitetan, sa veoma dobrim fudbalerima.

Radnički trenutno zauzima treće mesto u ligi, koje vodi u Ligu Evrope, a u preostala četiri kola vodiće borbu za Evropu sa Vojvodinom i Jagodinom. OFK je rasterećen, jer nema šanse za plasman u Evropu, niti da ispadne.

"Radnički je prijatno iznenađenje lige, stvorili su lepu fudbalsku priču i drago mi je da se digao centar poput Kragujevca. Da je sreće da se i ostali centri tako uzdignu. Očekujem dobar meč, oni imaju dobre i kvalitetne igrače", rekao je Babić novinarima u Beogradu.

Babić je kazao da treće mesto Radničkog na tabeli Super lige daje dodatni motiv njegovoj ekipi.

"Pozicija domaćina je dodatni motiv mojoj ekipi da ozbiljno pristupi meču. Verujem da smo rasterećeniji od domaćina. Motive ćemo pronalaziti u dobrim partijama pojedinaca i celog tima. Mladi igrači imaju priliku da steknu afirmaciju", kazao je trener "romantičara".

Babić je dodao da zbog žutih kartona neće igrati Ivan Kecojević, dok će Aleksandar Simić odsustvovati zbog povrede zadnje lože.

Utakmica u Kragujevcu igraće se u nedelju od 17.00 bez prisustva publike zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve