Nova vest
Fudbal

Petak, 27.04.2012.

14:47

Krunić: Suprotstavićemo se Zvezdi

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da će njegovi fudbaleri pokušati da se suprotstave Crvenoj zvezdi, kao i da svi u klubu jedva čekaju taj meč.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Utakmica Crvena zvezda - Jagodina igra se u subotu u 19 časova.

"Pokušaćemo da se suprotstavimo Crvenoj zvezdi. Svi vole da igraju velike utakmice, a u subotu igramo sa velikim protivnikom. Znam da će igrači dati sve od sebe, ali ne znam da li će to biti dovoljno da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Jagodina pokušava da se domogne mesta na tabeli koje vodi u evropska takmičenja. Defanzivac "ćurana" Josip Projić kazao je da njegov tim ima pravo da se nada.

"Daćemo sve od sebe. Probaćemo da napravimo povoljan rezultat. U poslednjih šest utakmica nismo primili gol. Biće teško, ali se nadamo da nećemo primiti gol na Marakani. Imamo pravo da se nadamo", rekao je Projić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve