Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2012.

20:57

Finale Kupa Srbije u Kruševcu!

Na osnovu zvaničnog predloga Grada Kruševca Fudbalski savez Srbije je odlučio da finale Kupa Srbije bude odigrano 16. maja 2012. godine na Stadionu "Mladost".

Izvor:

Autor:

Default images

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi je održana sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao Tomislav Karadžić.

Fudbalski savez Srbije je prihvatio kandidaturu Kruševca na osnovu izveštaja Radne grupe koja je obišla stadion i predložila Odboru da prihvati kandidaturu.

Finale Kupa Srbije trebalo je da se odigra na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, ali su fudbalski klub Vojvodina i Grad Novi Sad odustali od organizacije utakmice.

Tokom sledeće nedelje biće održan prvi u nizu organizaciono-tehničkih sastanaka a tada će biti odlučeno i vreme početka finalne utakmice i cene ulaznica.

Utakmica 26. kola Prve lige Srbije između Napretka i Sloge odigrana je u sredu uveče na stadionu "Mladost" u Kruševcu pod relfektorima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve