Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2012.

15:20

Tročasovni razgovor Pepa i Rosela

Trener Barselone Đozep Gvardiola i predsednik kalalonskog kluba Sandro Rosel vodili su tročasovni razgovor u četvrtak prepodne u kući 41-godišnjeg trenera.

Izvor:

Autor:

Default images

Rosel je posetio Gvardiolu u devet ujutru i zadržao se do podneva saznaje španska "Marka".

Barselona je u samo četiri dana doživela poraz od Reala (2:1) na svom stadionu u španskoj Primeri i tako se defitnitivno oprostila od titule u prvenstvu Španije, a onda je u utorak, takođe na svom stadionu, eliminisana od londonskog Čelsija (2:2).

Gvardiola je još u utorak uveče posle utakmice sa Čelsijem najavio da će do kraja ove nedelje doneti odluku da li će ostati u Barseloni. Spekuliše se da će španski trener možda već u petak saopštiti da napušta Barselonu na kraju sezone.

Pep Gvardiola je kao trener sa Barselonom osvojio 13 trofeja. barselona je sa Gvardiolom na klupi osvojila poslednje tri titule u Primeri, Gvardiola je i dva puta bio prvak Evrope (2009, 2011), dva puta je osvajao Superkup Evrope, tri puta Superkup Španije i jednom španski Kup Kralja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve