Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2012.

11:18

Vreme da Nejmar dođe u Evropu?

Verovatno najbolji mladi fudbaler sveta, Brazilac Nejmer i dalje odbija da pređe u neki od najboljih evropskih klubova, ali bi uskoro mogao da se predomisli.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Naimer, posle sve češćih brutalnih startova rivala nad talentovanim napadačem Santosa, Nejmar je u četvrtak pogođen u glavu predmetom sa tribina.

Domaći navijači su po svaku cenu hteli da spreče Santos da stigne do izjednačenja (vodili 2:1), pa su tako najboljeg igrača gostiju pogodiliu glavu kada je ovaj krenuo da izvede korner.



Nejmar se odmah po udarcu srušio na teren i uhvatio za usta u koja je najverovatnije i pogođen nepoznatim predmetom. Nakon nekoliko minuta pružanja lekarske pomoći, Brazilac je ustao i odradio poslednjih deseta minuta utakmice koju je Bolivar na kraju dobio sa 2:1.



Ovde pogledajte kako rivali na terenu "čuvaju" Nejmara. U drugom meču osmine finala brazilski rivali Internasional i Fluminense su igrali bez golova u Porto Alegreu.



U osalim mečevima osmine finala Kopa Libertadores igraju:

Universitad Espanjola – Boka Juniors
Universitad de Čile – LDU Kito
Libertad – Krus Azul
Korintijans – Emelek
Lanus – Vasko de Gama
Velez Sarsfild – Atletiko Nasional

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve