Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2012.

10:40

Roben: Nisam hteo novi penal

Fudbaler Bajerna Arjen Roben priznao je da nije želeo da šutira u penal seriji protiv Reala, jer ga čuvar mreže Madriđana Iker Kasiljasa poznaje suviše dobro.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Posle 120 minuta rezultat je bio 2:1 za Real, a upravo je Roben u 27. minutu iskoristio penal, ali je i tada Kasiljasu malo nedostajalo da odbrani udarac.

"Kasiljas i ja se baš dobro poznajemo, igrali smo dve godine zajedno u Realu. Zato nisam želeo da šutiram i drugi penal na istoj utakmici", rekao je Roben nemačkim medijima.

Holanđanin se "dotakao" i legendarnog Franca Bekenbauera koji ga je kritikovao zbog nedavno promašenog penala protiv Borusije Dortmund u odlučujućem meču za titulu prvaka Nemačke.

"Voleo bih da čujem šta sada ima da kaže gospodin Bekenbauer. Nisam razgovarao sa njim, nema ni potrebe", dodao je holandski reprezentativac.

Ekipa Bajerna, koja je sinoć nakon penala u Madridu savladala Real sa 3:1, u finalu LŠ igraće protiv londonskog Čelsija.

Finalni meč igra se 19. maja u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve