Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.04.2012.

21:12

Rekonstrukcija Marakane od četvrtka

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić kaže da će potpisivanjem Memoranduma sa jednom kineskom kompanijom početi rekonstrukcija "Marakane".

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Memorandum o rekonstrukciji Zvezdinog stadiona biće potpisan u četvrtak.

"Potpisivanje Memoranduma znači da je počeo proces rekonstrukcije naše 'Marakane' i njenog pretvaranja u najmoderniji stadion u ovom delu Evrope", rekao je Škundrić na osnivanju zvaničnog kluba navijača Crvene zvezde u Požarevcu.

On je dodao da je izgradnja novog Zvezdinog stadiona investicija koja vredi najmanje 450 miliona evra.

"Očekujemo da u narednim mesecima završimo pregovore o ugovoru o izgradnji stadiona, da kineski partneri obezbede finansiranje od banaka iz te zemlje, kao i da do kraja godine završimo pripreme za početak prve faze rekonstrukcije našeg stadiona", kaže Škundrić.

Predsednik SD Crvena zvezda rekao je da se iza fudbalskog kluba nalazi "veoma teško vreme" u kojem se borio s milionskim dugovima, nasleđenim problemima i izgubljenim pozicijama.

"Ti problemi će u narednom periodu biti rešeni zahvaljujući nekolicini važnih koraka koji su učinjeni proteklih meseci, a čija realizacija se očekuje veoma brzo", istakao je predsednik SD Crvena zvezda.

On je dodao i da situacija u čitavom sportskom društvu zavisi od fudbalskog kluba.

"Uveren sam da će pozitivne stvari koje će se desiti u fudbalu pozitivno uticati i na druge sportove koji će, takođe, dobiti nove sponzore", zaključio je Škundrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve