Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.04.2012.

20:03

"Derbi samo jedan meč u nizu"

Menadžer Mančester sitija Roberto Mančini ’spustio je loptu’ pred odlučujući derbi protiv Junajteda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Italijan je rekao da će duel gradskih rivala u ponedeljak biti samo još jedna utakmica.

To je potpuno suprotno od onoga što govori menadžer Junajteda Aleks Ferguson koji smatra da je to najvažnija utakmica u sezoni i jedan od najvažnijih derbija u istoriji.

„Derbi je uvek utakmica godine. Za navijače, derbi je uvek drugačija utakmica od ostalih. To je veoma važno za ceo grad. Ali, za nas će ovo biti smo još jedna utakmica, ne zato što se borimo za ovo ili ono, već zato što nas nakon toga čekaju još dve veoma teške utakmice“, rekao je Italijan.

Siti ima tri boda manje od Junajteda pred ovaj meč, ali bi sa pobedom prestigao najvećeg rivala jer ima znatno bolju gol razliku. U prvom delus ezone Siti je na Old Trafordu deklasirao rivala pobedivši sa 6:1.

„Taj meč na Old Trafordu je bio fantastičan. Ali to je meč koji se događa jednom u sto godina.“

Mančini će protiv Junajteda verovatno imati sve igrače na raspolaganju.

„Kada je Jaja Ture u formi, on je vrhunski igrač. Ali, potrebno je da bude 100 % spreman, a u nedelju i nije bio na tom nivou. Moramo takođe da vidimo i kakvo je stanje sa povredom Majke Ričardsa.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve