Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.04.2012.

15:58

Luis Enrike: Zna se ko smenjuje

Trener fudbalera Rome Luis Enrike izjavio je da ne želi da račune podnosi novinarima i da će ostavku podneti kada ga navijači i uprava budu kritikovali.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Roma je u prethodnom kolu Serije A poražena 4:0 na gostovanju u Torinu protiv lidera Juventusa i znatno smanjila šanse za plasman u Ligu šampiona.

Pet kola pre kraja šampionata “đalorosi” se nalaze na šestom mestu sa 50 bodova, pet manje od trećeplasiranog gradskog rivala Lacija, koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ja sam glavni krivac što smo osvojili samo 50 bodova, ali neću podneti ostavku zbog vaše kritike", obratio se Luis Enrike novinarima na konferenciji za medije.

"Otići ću onog trenutka kada čelnici kluba ne budu bili zadovoljni mojim radom ili navijači to budu želeli".

Luis Enrike bio je pod pritiskom fudbalske javnosti zbog nekoliko taktičkih odluka u poslednje vreme, među kojima je i odluka da Frančesko Toti ostane na klupi na meču protiv Juventusa.

"Toti ima 35 godina i nije večan. Ne može da igra do 50. Tim mora da se navikne na to da on bude na klupi. On je naš ključni igrač, ali preuzimam svu odgovornost za odluku da ga ne uvrstim u tim", dodao je Enrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve