Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.04.2012.

14:38

"Borac bolji nego što tabela kaže"

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je duel sa Borcem iz Čačka jedan od najvažnijih mečeva u sezoni za obe ekipe.

Izvor:

Autor:

Default images

Borac je u očajnoj formi, u zadnjih šest utakmica imaju samo jednu pobedu, i predstoji im grčevita borba za opstanak. Kuriozitet je da su obezbedili kvalifikacije za Ligu Evrope plasmanom u finale Kupa.

Sa druge strane Jagodinci igraju u relativno dobroj formi, od zadnjih šest mečeva dobili su tri pobede i tri remija. Uz samo jedan poraz i to na gostovanju u Humskoj.

"Svesni smo, ova utakmica je Borcu poslednja šansa za opstanak u ligi, a nama najznačajnija i najvažnija za učešće u evropskom takmičenju koje toliko želimo", rekao je Krunić na konferenciji za medije u Jagodini.

On je naveo da je Borac pokazao da ume dobro da igra u gostima i priznao da ga iznenađuje činjenica da su Čačani pretposlednji na tabeli.

"Mi ćemo i u ovoj utakmici, kao i u svim ostalima, pružiti svoj maksimum, to je ono što tražim od igrača. Da daju sve od sebe, pa ćemo da vidimo kakav će biti rezultat", rekao je Krunić.

On je napomenuo da zbog povreda, bolesti i kartona ne može da računa na Mohameda El Moniru, Duška Dukića, Josipa Projića i Miloša Krstića, ali je istakao da ekipa ima spremne zamene.

Prvotimac Jagodine Aleksandar Stojković podsetio je da je Borac na dnu tabele "ali to mesto, sigurno po svom kvalitetu, ne zaslužuje, mesto mu je u vrhu tabele".

"Njima je ovo najbitnija utakmica za opstanak u ligi, a nama je svaka utakmica važna, da nastavimo niz dobrih rezultata, da još jednom obradujemo navijače", rekao je on.

Utakmica 26. kola Superlige između Jagodine i Borca igra se u sredu od 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve