Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.04.2012.

10:56

Miha: Naučite himnu, pa se javite

Siniša Mihalović još nije promovisan u selektora Srbije, ali je već izdao prvo naređenje koje je upućeno svim kandidatima za mesto u reprezentaciji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mihajlović je, prema saznanjima “Sporta”, portparola i menadžera reprezentacije Srbije Aleksandra Boškovića zadužio da kontaktira sve kandidate i postavi im pitanje da li znaju reči himne “Bože pravde”.

Ukoliko odgovor bude negativan, taj igrač će imati obavezu da “postupi po naređenju”, sačeka da mu Fudbalski savez Srbije dostavi reči himne i hitno nauči tekst.

Kako “Sport” prenosi, Mihajlović ima cilj da timu vrati nacionalni identitet, ali i da svaki igrač bude svestan obaveza koje pred sobom ima kao igrač nacionalnog tima. U tome je prvi korak složno i glasno pevanje himne pred svaku utakmicu, a prve zvanične obaveze naš tim čekaju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Pre početka kvalifikacija, u septembru, naš tim će igrati prijateljske utakmice protiv Španije u Sankt Galenu 26. maja, Francuske u Remsu 31. maja, i Švedske u Stokholmu 5. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

237 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve