Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.04.2012.

18:35

Vilotić u Partizanu? Đurić negira

Prema pisanju beogradskih medija, nekadašnji kapiten Crvene zvezde Milan Vilotić mogao bi da od sledeće sezone zaigra za Partizan.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Vilotić je letos udaljen iz prvog tima "crveno-belih" nakon sukoba sa trenerom Roberton Prosinečkim, a kontaktirao ga je navodno još bivši sportski direktor Partizana Mladen Krstajić.

Spekuliše se da je sa Vilotićem razgovarao i koordinator za sportska pitanja Partizana Albert Nađ, koji nije bio dostupan za komentar za B92. Predsednik Dragan Đurić je priču nazvao "budalaštinom".

Štoperu koji je imao i nekoliko reprezentativnih nastupa na leto ističe ugovor sa Zvezdom, pa se spekuliše da bi mogao da postane novi igrač koji bi crveno-beli zamenio crno-belim dresom (Kleo, Stojković...).

Vilotić je u Zvezdu stigao na leto 2009. godine iz Čukaričkog, a dobrim igrama u timu koji je tada krenuo u reizgradnju stigao je do kapitenske trake.

Posle velikog uspona u narednih 12 meseci, njegova karijera bila je ugrožena kada je saznao da zbog zdravstvenih problema mora na operaciju.

Nakon uspešne operacije u Bolonji, Vilotić se brzo oporavio i u januaru 2011. dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren. Međutim, samo šest meseci kasnije ušao je u konflikt sa trenerom, a Prosinečki mu je oduzeo kapitensku traku i odstranio ga iz tima.

On se potom vratio u tim, ali nakon poraza u derbiju 2:0 optužio je upravu kluba za razdor u ekipi. Krajem godine Zvezda ga je sa još nekoliko igrača stavila na transfer listu čime je okončana njegova karijera na Marakani.

Prema saznanjima B92, Vilotić od februara ne dolazi na treninge tima iz Ljutice Bogdana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve