Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.04.2012.

18:13

Kraljevsko veće kritikuje Rajkarda

Savetodavno veće kraljevske porodice u Saudijskoj Arabiji kritikovalo je selektora fudbalske reprezentacije te zemlje Franka Rajkarada zbog rane eliminacije.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Holanđanin je kritikovan jer reprezentacija Saudijske Arabije nije uspela da se izbori plasman na Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Veće smatra da Rajkard nije opravdao visoku ministarsku platu i da je taj novac trebalo uložiti u napredak mladih igrača.

Bivši trener Barselone u junu je potpisao trogodišnji ugovor vredan 11 miliona evra i očekivalo se da će pomoći timu koji 2011. nije uspeo da prođe grupnu fazu takmičenja na Azijskom kupu.

Umesto toga Saudijska Arabija je doživela novi neuspeh, pošto je završila takmičenje u trećem krugu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Rajkardova selekcija je u grupi D zajedno sa Australijom, Omanom i Tajlandom zauzela treće mesto, koje ne vodi u narednu fazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve