Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.04.2012.

12:04

Tejgo poželeo sreću Partizanu

Bivši fudbaler Partizana Prins Tejgo poželeo je sreću svom nekadašnjem klubu u revanš meču polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Izvor:

Autor:

Default images

Tejgo je to učinio preko pisma upućenog predsedniku kluba Draganu Đuriću koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Partizana.

"Molim vas, prenesite moje pozdrave i treneru Avramu Grantu, igračima – posebno Medi i Stefanu Baboviću, ali i celom timu. Želim vam svima sve najbolje i mnogo vam hvala!"

"Čuo sam za poraz od Crvene zvezde (2:0) i molim se za pobedu u revanšu. Želim i da vam se zahvalim za priliku koju ste mi ukazali i rekao bih da je to bio najbolji period moje karijere. Zaista sam uživao i voleo bih da se jednog dana i vratim", dodao je napadač iz Gane.

Tejgo je igrao za Partizan u prolećnom delu prošle sezone i tada je odigrao 18 mečeva i postigao 12 golova, od kojih tri "večitom" rivalu. Tejgo je sada igrač turskog kluba Bursaspor.

U prvom meču Crvena zvezda je pobedila sa 2:0, a revanš je na programu u sredu na stadionu Partizana

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve