Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.04.2012.

11:40

Pele: “Desai umesto Stevanovića”

Legendarni fudbaler Gane Abedi Pele rekao je da ne bi imao ništa protiv da Marsel Desai nasledi Gorana Stevanovića na mestu selektora te afričke zemlje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Nemam ništa protiv da čovek iz Gane prihvati posao. Fudbalski savez mora da punu podršku da Desaiju, kakvu pruža evropskim trenerima. Gana je sve svoje trofeje osvojila vođena lokalnim trenerima, pa šta fali da takav sad preuzme posao”, rekao je Pele, koji je za reprezentaciju Gane odigrao 67 utakmica i dao 33 gola.

Desai je rođen u glavnom gradu Gane, Akri, ali od kako je bio dete živi u Francuskoj za čiju je reprezentaciju i nastupao. On je bio kapiten francuskog nacionalnog tima za koji je odigrao 116 utakmica i osvojio Svetsko prvenstvo 1998. i kontinentalni šampionat dve godine kasnije.

Fudbalski savez Gane će tokom nedelje saopštiti ko će na klupi reprezentacije zameniti Stevanovića, koji je dobio otkaz prošlog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve