Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.03.2012.

17:45

Mančini u Međugorju: "Pomozi Gospo"

Serija loših rezultata naterala je Roberta Mančinija na ekstremne mere – menadžer Mančester Sitija duhovni mir potražio je u Međugorju.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Italijan je tokom dana sleteo na mostarski aerodrom, i odmah se uputio u Međugorje, prenose lokalni mediji.

Odlazak u Međugorje ima i simboličku vrednost, jer se Mančini može obratiti Gospi za pomoć protiv "crvenih đavola", kakav je nadimak rivala koji je odgovoran za probleme italijanskog stručnjaka.

"Gospodin se trenutno nalazi na brdu Ukazanja. Došao je sâm kao vernik", rečeno je portalu sarajevo-x u hotelu "Grace", gde će Mančini ostati do srede.

Međugorje je postalo poznato 1981. godine kada se u njemu navodno ukazala Devica Marija. Od tada ovo hercegovačko mesto poseti oko milion katoličkih vernika iz svih delova sveta.

Mančini će u Medjugorju pokušati da pronađe duhovni mir i spremno dočeka finiš Premijer lige, gde se njegov Siti bori za titulu sa gradskim rivalom Junajtedom.

Dva kluba su sada poravnata po broju bodova, s tim što junajted u ponedeljak igra meč sa Fulamom.

Siti je tokom većeg dela sezone bio ispred komšija, ali je pao u formi tokom zime i sada mu se daju mnogo manji izgledi da osvoji prvu titulu posle 1969. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve