Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.03.2012.

11:15

Džajić: Kasalica Zvezdina budućnost

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić kaže da je upravo Filip Kasalica profil igrača koji je nedostajao klubu sa "Marakane" u poslednje vreme.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Kasalica je u Crvenu zvezdu stigao tokom zimskog prelaznog roka, za prvi tim nastupio je četiri puta i postigao dva gola, od čega jedan za trijumf Zvezde u 'večitom derbiju'.

„To je strahovita brzina, neverovatan cug. Igrača sa takvim svojstvima odavno nismo imali, a upravo nam je taj profil nedostajao“, kaže bivši direktor Zvezde.

On je posebno fasciniran brzinom i eksplozivnošću Kasalice na terenu.

"Kako je samo usprintao kod golova koje je postigao protiv Smedereva i Partizana.Podsetio me je na brzanjce iz mojih igračkih vremena", kaže bivši Zvezdin as.

Džajić smatra da su se novajlije dobro i brzo uklopile, da su pokazali da imaju kvalitet za klub kao što je Zvezda, što je osnova za dobar rad. Posebne reči hvale Zvezdina zvezda ima za Luku Milunovića.

Veoma interesantan je i mali Milunović. Postigao je tri gola na prve tri utakmice, svaki na drugačiji način. A onaj kada je zatresao mrežu u derbiju bio je perfektan. Vidi se da ima štofa, golgeterski njuh, samo neka tako nastavi”, kaže Džajić.

I dok su navijači 'crveno-belih' euforični posle pet vezanih pobeda Zvezde u prvenstvu i pobede u polufinalu kupa Srbije protiv najvećeg rivala, Džajić kaže da još nije vreme za slavlje.

Nema opuštanja. Sezona je tek počela, a nagoveštaj velikih mogućnosti ove, nove Zvezde, mora samo da tera na još veći rad. Jednostavno, pobeda nad Partizanom je velika, pre svega u psihološkom smislu, i za klub i za igrače ima ogromnu važnost” ističe Džajić.

Zvezdina legenda smatra i da se derbi po kvalitetu igre razlikuje od drugih prvenstvenih utakmica.

Derbi utakmice su najsvetije što naš fudbal ima, a, nažalost, sličnih utakmica nema. Ostali klubovi, bez ljutnje, nemaju ni sličan kvalitet. Kada pobedite šampiona, onda znači da ste mnogo uradili i da treba u svakom narednom meču da igrate s istom energijom i borbenošću. Samo tako ta pobeda dobija na snazi i vrednosti, samo tako može da se nastavi bitka s poljuljanim Partizanom”, zaključio je Džajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve