Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.03.2012.

13:34

Vukićević: "Finale obaveza"

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je danas da će njegova ekipa u prvi polufinalni meč Kupa sa Borcem ući bez kalkulacija.

Izvor:

Autor:

Default images

Trener novosadskog superligaša je najavio da će u sutrašnjoj utakmici u sastavu Vojvodine biti pet ili šest igrača koji nisu nastupili u subotu u duelu sa užičkom Slobodom.

Vukićević je najavio da će u timu u Čačku biti i Almami Moreira i Stiven Apija. "Oni su i dovedeni zbog ovih utakmica. Baš u ovakvim situacijama moraju da pokažu kvalitet", rekao je šef stručnog štaba Vojvodine.

"Finale Kupa se igra u Novom Sadu i mi imamo obavezu da igramo u tom meču. Borac nije ista ekipa koja je bila u trenutku žreba za polufinale. Značajno su se pojačali, ali mi ne razmišljamo o njima, bitna nam je samo naša igra", rekao je Vukićević na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Mladi vezista Novosadjana Miroslav Stevanović istakao je da je pobeda jedina opcija za njegov tim.

"Ne treba trošiti reči koliko je ova utakmica važna za nas, za klub u celini i za ceo grad. Imamo obavezu igranja u finalu i zbog toga je pobeda jedina opcija o kojoj razmišljamo", istakao je Stevanović.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije Borac i Vojvodina igra se sutra od 14 sati u Čačku, a revanš je za sedam dana na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve