Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.03.2012.

21:28

RP: "Fantastično drugo poluvreme"

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle pobede nad Smederevom od 4:0 da je njegova ekipa fantastično odigrala drugo poluvreme.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Kada pobediš 4:0 to bi trebalo da je nešto fenomenalno, ali mislim da nije bilo tako. U prvom poluvremenu imali smo probleme sa odbranom, ali je drugo bilo fantastično. Ne želim, ipak, da ulazimo u euforiju. Sada se okrećemo BSK-u i moramo vredno da radimo", rekao je Prosinečki novinarima posle meča.

Crvena zvezda je na svom stadionu pobedila Smederevo sa 4:0, u poslednjoj utakmici 18. kola Super lige Srbije, a Prosinečki je
istakao dobru igru Filipa Kasalice i Marka Mirića za kratko vreme provedeno na terenu.

"Imamo puno dobrih igrača u rotaciji", dodao je Prosinečki.

On se zahvalio velikom broju navijača koji su došli na "Marakanu" i rekao da je publika bila izvanredna.

Trener Smedereva Dragan Đorđević rekao je da su njegovi fudbaleri prokockali nekoliko šansi.

"Mislim da je publika večeras imala šta da vidi. Moja ekipa je prvo poluvreme lepo otvorila. Igrali smo po dogovoru, hrabro i odvažno, ali smo prokockali nekoliko šansi. U drugom delu nismo odigrali kako je trebalo, a imali smo i pehove sa povredama. Nadam se da ćemo u
narednom periodu pokazati da ova mlada ekipa ima perspektivu
", kazao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve