Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.03.2012.

17:10

Grant: "Protiv Slobode bilo bolje"

Trener fudbalera Partizana Avram Grant posle pobede protiv OFK Beograda (2:1) rekao je da je srećan zbog prvog trijumfa na klupi crno-belih.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Izraelac je međutim dodao da je njegov tim odigrao slabije nego u prethodnom meču protiv Slobode.

"Srećan sam zbog svoje prve pobede u Partizanu, to je veoma lep osećaj. Zaslužili smo ove bodove, a mogli smo da postanemo još koji gol. Prošli put smo igrali bolje, ali nismo pobedili, ali danas je bilo najvažnije osvojiti tri boda", rekao je Grant na konferenciji za novinare.

Izraelski stručnjak dodao je da u nastavku šampionata očekuje bolje igre celog tima, a posebno od Zvonimira Vukića.

"Vukiću je i na početku sezone bilo potrebno vreme da počne da igra kako ume, tako je i sada, ali verujem da će u nastavku prvenstva ući u prepoznatljiv ritam", istakao je Grant i objasnio da Lazara Markovića nije zamenio samo iz taktičkih razloga, nego i zbog lakše povrede.

Trener "romantičara" Branko Babić izjavio je da je uprkos porazu zadovoljan igrom.

"Moj mladi tim je na pravom putu, jer smo manje-više odigrali onako kako smo najavili. Vidi se da ovoj ekipi nedostaje iskustva i agresivnosti, ali najvažnije je da smo pokazali mnogo bolju igru nego u prošlom kolu u Jagodini. Ovo je model po kojem treba da nastavimo", poručio je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve