Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.03.2012.

14:46

Čelsi otpustio Viljas-Boaša!

Portugalac Andre Viljas-Boaš dobio je u nedelju otkaz na mesto menadžera Čelsija, a do kraja sezone tim će voditi Roberto di Mateo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Čelsi je poslednjih nedelja nizao veoma loše rezultate, a iako je prošle nedelje nagovešten izlaz iz krize, sve je kulminiralo subotnjim porazom od Vest Bromvič Albiona sa 1:0.

“Upravni odbor bi voleo da se zahvali Andreu Viljas-Boašu na njegovom radu i da izrazi razočaranje zbog preranog rastanka”, kaže se u saopštenju Čelsija.

U saopštenju Čelsija se ističe da rezultati tima nisu bili dovoljno dobri, a pošto nije bilo naznaka da će se situacija popraviti, uprava kluba je odlučila da uruči otkaz portugalskom stručnjaku.

Klub se i dalje takmiči u Ligi šampiona i FA kupu, i bori za mesto među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi, tako da nam je cilj da u nastavku sezone ostanemo što konkurentniji na svim frontovima”, dodaje se u saopštenju Čelsija.

Iako su engleski mediji spekulisali da će na Viljas-Boašovo mesto doći Rafael Benites, Čelsi se odlučio za Di Matea, bivšu zvezdu ‘plavaca’ i dosadašnjeg pomoćnika portugalskog stručnjaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve