Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.02.2012.

12:48

Manćini na potezu oko Tevesa

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini moraće uskoro da odluči kakva je sudbina Karlosa Tevesa u tom klubu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Teves se u utorak javno izvinio svima u klubu i tamo ispunio poslednji preduslov za povratak u tim.

“Želim da se izvinim najiskrenije i bezrezervno. Žao mi je što sam mnoge razočarao i što su mnogi moji potezi poslednjih meseci bili pogrešni”, napisao je Teves u saopštenju.

Manćiniju je u ovom trenutku svaki igrač, a posebno Tevesovih kvaliteta, neophodan u trci za titulu šampiona u Premijer ligi i trofej u Ligi Evrope.

Ipak, engleski mediji spekulišu da Tevezov povratak na teren neće uslediti tako brzo, ali da bi svakako mogao da zaigra kada se budu vodile najvažnije ovosezonske bitke.

Teves nije igrao za Siti još od septembra kada je suspendovan, jer je u finišu meča Lige šampiona sa Bajernom u Minhenu odbio da uđe u igru. Klub ga je kaznio sa šest nedeljnih plata, što je oko 1.200.000 funti i stavljen je na transfer listu, a on je bez dozvole otputovao u Argentinu, odakle se vratio prošle nedelje.

Tokom zimskog prelaznog roka mediji su Tevesa selili u Milan, Inter i Pari Sen Žermen, ali niko nije ponudio adekvatno obeštećenje, pa je Argentinac ostao u Sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve