Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2012.

22:25

Kežman dovodi PSV u Beograd

Bivši fudbaler Partizana i PSV-a iz Ajndhovena izrazio je želju da organizuje prijateljski meč dva tima u dresu kojih je ostavio najdublji trag tokom karijere.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel ’crno-belih’ i holandskog tima i prema Kežmanovoj zamisli bio odigran na stadionu Partizana.

„Uskoro putujem u Ajndhoven, gde bih sa čelnicima PSV trebalo da sednem i dogovorim se o mogućnosti da se uoči kvalifikacija Lige šampiona odigra meč između moja dva bivša kluba“, rekao je Kežman.

Kežmanova ideja je da duel ne bude revijalnog karaktera, već humanitarnog, i da ujedno predstavlja svojevrsni test za ’crno-bele’ pred, kako dojučerašnji fudbaler veruje, kvalifikacije za Ligu šampiona.

Videću koliko je realna opcija sa odigravanjem tog meča. Čuo sam se već sa predsednikom Partizana Đurićem i potpredsednikom Ružićem i preneo im ideju o odigravanju utakmice. Ostalo je da se sa Holanđanima dogovorim o detaljima“, naglasio je Kežman.

U slučaju da do utakmice dođe Mateja Kežman bi bio prva zvezda tog humanitarnog događaja. Njegova želja je da taj duel bude i od koristi ’crno-belima’.

Odigrao bih pet minuta u dresu Partizana i isto toliko za PSV. Sve ostalo bi bilo posvećeno pripremi Partizana i PSV za evropske obaveze“, istakao je Kežman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve