Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2012.

22:12

Vest Hem želeo da dovede Toresa

Suvlasnici Vest Hema otkrili su da su pokušali da dovedu na pozajmicu Fernanda Toresa iz Čelsija u zimskom prelaznom roku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tores nije postigao gol još od oktobra i Vest Hem se nadao da će zbog toga porazmisliti o tome da Premijer ligu zameni Čempionšipom.

Ipak, Čelsi je odbio ponudu za španskog napadača, koji je za oko 60 miliona evra došao iz Liverpula, pošto je bio veoma potreban ’plavcima’, jer je Didije Drogba u to vreme igrao za Obalu Slonovače na Kupu afričkih nacija.

Pokušali smo da dovedemo Toresa iz Čelsija. Pošto ne može da postigne gol u Premijer ligi, mislili smo da će mu to uspeti kod nas. Ipak, rekli su da nije pravo vreme za to“, rekao je jedan od suvlasnika Vest Hema Dejvid Saliven.

Drugi suvlasnik londonskog kluba Dejvid Gold potvrdio je tu informaciju preko svog profila na društvenoj mreži Twitter, rekavši da su želeli da dovedu Toresa na pozajmicu, a ne za stalno.

Salivan je takođe potvrdio da je klub tri puta pokušao da privoli Karlosa Tevesa da se vrati u klub na pozajmicu iz Mančester Sitija.

Prema nekim izvorima, Drogba i Tores će gotovo izvesno napustiti Čelsi na kraju sezone, a umesto njih, ’plavci’ će pokušati da dovedu Edisona Kavanija iz Napolija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve