Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2012.

17:31

Avram Grant: “Eduardo za NFL“

Trener Partizana Avram Grant zadovoljan je igrom i pobedom svog tima od 2:0 protiv kineskog Đangsua.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Izraelac je u četvrtoj poveri u Antaliji igrao sa dve različite postave tokom meča, a pre svega je želeo da proveri spremnost igrača.

“Bio je ovo dobar meč na kojem sam želeo da testiram spremnost igrača pošto smo imali tešku utakmicu pre tri dana, a juče smo imali dva treninga. Nismo igrali maksimalno, ali bilo je dobrih i loših trenutaka, ali postigli smo dva gola i pogli još dva i zadovoljan sam“.

“Crno-beli“ su ostvarili drugu pobedu u Turskoj, a igrali su mnogo bolje nego protiv danskog Horsensa pre dva dana (0:0).

“Igrali smo bolje, ali ovo je trening meč, moramo da vidimo sve igrače jer ćemo sve koristiti tokom sezone“, rekao je Grant.

Izraelac je na ovom meču dao samo po pet minuta vremena da se dokažu mladi Nikola Ninković i David Manga.

“Imamo dosta igrača koji moraju igraju. Oni su mladi, igrali su i u prošloj utakmici iako nije trebalo da imaju minutažu. Setite se da Ninković nije trenirao tri meseca, moramo da vodimo računa o njemu. Manga je igrao 17 minuta u prošlom meču, sada manje“.

Pobeda Partizana mogla je da bude i ubedljivija da je brazilski napadač Eduardo iskoristio dve odlične šanse koje je imao.

“Promašio je dve otvorene situacije. U prvoj se dobro kretao, posle odlične akcije Saše Ilića, promašio je posle i drugu posle dobrog pasa na prvi dodir i dobrog kretanja. Rekao sam mu da je dobro odigrao osim promašaja. Ne znam da li zna da fudbal igramo za golove. Da igra američki fudbal već bi imao 20-30 golova“, malo se našalio zadovoljni Grant.

"Crno-beli" se u Beograd vraćaju u subotu, a do tada će odigrati još dva meča - protiv Dinama iz Moskve (u četvrtak) i Tereza (u petak).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve