Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.02.2012.

13:10

Bates tek došao u Rad, a već otišao

Stevan Bates pre nekoliko dana potpisao je ugovor sa Radom, ali je već posle prvog meča napustio klub i prešao u Hazar Lankeran iz Azerbejdžana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bates se odlično uklopio u tim ‘građevinara’, ali se, ipak, vratio u Azerbejdžan, pošto je već u dva mandata branio boje Bakua.

Bilo je razgovora u toku januara, ali se nije došlo do dogovora. Zvao me je moj bivši trener iz Bakua, a sada glavnokomandujući u ekipi Hazar Lankeran, Đunejt Bičer i rekao pozvao da me žele i ponudio mi više nego korektne uslove. Sobzirom da sam sa Radom nedavno potpisao ugovor, u ekipi iz Lankera imaću status pozajmljenog igrača u periodu od godinu dana”, rekao je Bates.

U Batesovom novom klubu igra i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Bane Subašić, a Hazar Lankeran ne zaostajete mnogo za vodećim Nefčijem, čiji gol brani Saša Stamenković.

Subašića znam od ranije i to mnogo znači kada imate nekog svog na tolikoj udaljenosti od kuće. Trenutno smo treći, a lider nam beži dva boda. Sigurno da ako nam se ukaže prilika da napadnemo tron, nećemo je propustiti, jer je moj nekadašnji trener Bičer, čovek koji postavlja uvek maksimalne ciljeve i traži takva ostvarenja”, istakao je Bates.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve