Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.01.2012.

15:20

Policija Subotiću oduzela telefon

Srpskom fudbaleru Nevenu Subotiću oduzet je telefon u sklopu istrage o seksualnom napadu koji se desio na žurki u njegovoj kući u Dortmundu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pored Subotićevog, policija je zaplenila još telephone nekolicine ljudi koji su bili prisutni kada je 21-godišnja devojka napadnuta, zato što se sumnja da se na nekima nalazi video ili fotografije povezane sa slučajem, tvrdi “Bild”.

U prvim vestima povodom tog slučaja, navedeno je da je devojka podnela tužbu za silovanje, ali da se Subotić ne nalazi među osumnjičenima. Tužilaštvo u Nemačkoj objavilo je da se neće oglašavati u narednim danima, ali i nedelja, dok ne stignu rezultati veštačenja.

Subotićev advokat Alfonso Beker još u ponedeljak je objavio da je siguran da njegov klijent nema veze sa silovanjem i da je on u to vreme spavao. Beker je u sredu istakao da će u narednih nekoliko dana dobiti kompletnu dokumentaciji i biti obavešten za šta se srpski fudbaler tereti.

Vest o silovanju u Subotićevoj kući objavljena je u ponedeljak, a dan kasnije Fudbalski savez Srbije pružio je punu podršku fudbaleru Borusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve