Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.01.2012.

10:21

Vukić: Drago mi je da me Grant želi

Iskusni fudbaler Partizana Zvonimir Vukić u utorak je produžio ugovor sa ‘crno-belima’ i ističe da mu je drago zbog tog poteza.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vukiću je na kraju prvog dela sezone istekao ugovor sa šampionom Srbije, a iako je pre samo nekoliko dana bio blizu portage za novom sredinom, do novog dogovora je došlo posle sastanka sa prvim čovekom kluba Draganom Đurićem.

Na kraju smo, ipak, došli do dogovora na obostrano zadovoljstvo. Obe strane su bile spremne na poneki kompromis, tako da nastavljam u Partizanu zadovoljan što epilog svima odgovara. Nisam još razgovarao sa trenerom Grantom, ali sam čuo da je želeo da ostanem i da mu je drago što će moći da računa na mene”, istakao je Vukić.

Najbolji strelac Partizana iz jesenjeg dela prvenstva u sredu će zajedno sa saigračima i novim trenerom otputovati na pripreme u Izrael, a on, kao i svi u klubu, u prvi plan stavlja evropske izazove.

Spreman sam da dam sve od sebe kako bi ekipa podigla formu na viši nivo. Imamo velikih deset bodova prednosti, ali moramo da težimo povećanju prednosti i pravoj pripremi za Ligu šampiona. To je želja svih nas. Igrao sam dva puta u elitnom evropskom takmičenju sa Šahtjorom, bilo bi sjajno da mi se to ove jeseni ponovi sa Partizanom”, naglasio je Vukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve