Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.01.2012.

19:32

Raiola: "Mario je nevin"

Menadžer fudbalera Mančester sitija Marija Balotelija, Mino Raiola, zapretio je da će vratiti svog igrača u Italiju ukoliko ne prestane hajka na njega.

Izvor:

Autor:

Default images

Mediji i navijači u Engleskoj su "osudilI" Balotelija nakon što je nagazio igrača Totenhema Skota Parkera, dok je ležao na zemlji. Italijanu preti kazna od četiri meča suspenzije.

"Nije u redu da dobije toliku kaznu. U trenutku incidenta se sapleo, a i prethodno ga je gurnuo Luka Modrić. Mario nije želeo nikoga da povredi", rekao je Raiola.

Balotelijev menadžer je optužio javnost i sudije u Engleskoj da imaju drugačije kriterijume prema stranim igračima.

"Kada se engleski igrači nadju u ovakvim situacijama, ništa se ne dogodi. A kada su stranci u pitanju, kao Baloteli ili Vensan Kompani, onda su standardi drugačiji. Moja dužnost je da štitim Balotelija. Razgovaraću sa čelnicima Sitija, da vidimo koje su najbolje opcije za njega. Mario mi je rekao da je srećan u Engleskoj, ali neke stvari mu nisu jasne".

Railoa je kritikovao glavnog sudiju na meču Mančester Sitija i Totenhema (3:2) Hauarda Veba.

"Sudija je sve mogao da vidi, razgovarao je sa Balotelijem odmah posle incidenta. Neka kazne Veba što nije rekao istinu o tome šta se dogodilo na terenu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve