Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.01.2012.

23:43

Petak 'dan D' za Stanojevića

Kako B92 sazaje uprava Partizana će u petak zatražiti od Aleksandra Stanojevića da odluči da li i dalje ostaje na funkciji trenera ili je napušta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stanojević je prethodno najavio da će se povući sa funkcije trenera ako iz kluba ode Mladen Krstajić, ali se prethodnih dana nije javljao nikome u klubu.

Doskorašnji sportski direktor kluba Mladen Krstajić, koji je smenjen sa te funkcije, u četvrtak je pozvao Stanojevića i trenera Teleoptika Vuka Rašovića da ostanu na svojim pozicijama jer će samo tako pomoći Partizanu.

Krstajiću će klub zbog toga što ga je otpustio morati da isplati obeštećenje, koje prema pisanju nekih medija oko 240 hiljada evra.

To se neće dogoditi u Stanojevićevom slučaju. Ukoliko Stanojević napusti mesto trenera u tom slučaju, kako saznajemo, suma koja će mu biti isplaćena će biti znatno manja od one koju su pominjali pojedini beogradski mediji, a to je oko 300 hiljada evra.

Uprava Partizana na čelu sa predsednikom Đurićem je u više navrata isticala da bi volela da Stanojević ostane na klupi crno-belih i na taj način su preneli odgovornost na mladog stručnjaka.

Rukovodstvo Partizana, kako saznajemo nije uopšte ozbiljno razmatralo mogućnost da Milko Đurovski preuzme funkciju trenera. Takođe, mnoga strana imena koja su pominjana u javnosti prethodnih dana takođe nisu ozbiljno razmatrana.

Međutim, ukoliko Stanojević donese odluku da napušta funkciju trenera u Humskoj, uprava Partizana, na čelu sa predsednikom počeće razgovore sa nekoliko kandidata i u tom slučaju ime novo trenera trebalo bi da bude poznato do kraja sledeće nedelje.

Što se tiče mesta sportskog direktora, u klubu su odlučili da će se tim pitanjem pozabaviti u narednom periodu, a da će u međuvremenu dosadašnji koordinator za sportska pitanja Albert Nađ dobiti šira ovlašćenja što znači da će on zajedno sa čelnicima biti zadužen za zimski prelazni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve