Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.01.2012.

11:05

Suares se izvinio, ali ne Evri

Napadač Liverpula Luis Suares izvinio se svima koje je svojim rečima, upućenim igraču M. Junajteda Patrisu Evri, povredio, ali je odbio da izvini Francuzu.

Izvor: Al

Autor: Al

Default images

"Nisam nikada koristio tu reč (negro – crnjo, prim. aut) u zlonamernom smislu. A ako ona vređa nekoga onda želim da se izvinim. Rekao sam nadležnim ljudima u savezu da više neću koristiti tu reč na fudbalskim terenima u Engleskoj", rekao je Suares.

Urugvajac je u utorak odradio prvu od osam utakmica suspenzije, a njegov Liverpul teško je poražen na gostovanju kod lidera Premijeršipa, Mančester Sitija.

"Mnogo sam nervozan zbog osećaja nemoći u ovom trenutku. Optužuju me za nešto za šta nisam kriv. U mojoj zemlji ta se reč koristi u svakodnevnom govoru i ne vređa nikoga. Odradiću suspenziju do kraja s gorkim ukusom u ustima zbog nepravedne odluke nanesene meni, ali i klubu", zaključio je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve