Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.01.2012.

22:06

Zvezdi nude štopera Juventusa

Menadžerska agencija koja zastupa 19-godišnjeg danskog fudbalera Frederika Sorensena ponudila je Crvenoj zvezdi svog igrača na šestomesečnu pozajmicu.

Izvor:

Autor:

Default images

Vršnjak Uroša Ćosića ove sezone nije dobijao priliku kod trenera Kontea ali je zato prošle sezone kod trenera Luiđija Del Nerija zabeležio čak 16 nastupa.

Sorensen je zabeležio pet nastupa i postigao jedan gola za mladu reprezentaciju Danske i može da igra na poziciji štopera ali i desnog beka. Danac je visok 1.93m, a u Juventus je stigao iz dansko Lingbija.

Ipak, trener Robert Prosinečki je u zimskom prelaznom roku odlučio da na "Marakanu" dolae igrači koji će nekoliko godina nositi dres Crvene zvezde. Potpisani su višegodišnji ugovori sa Lukom Milivojevićem, Filipom Mladenovićem i Nikolom Maksimovićem koji igraju za omladinski reprezentaciju Srbije.

Crvena zvezda ima problema na poziciji štopera, pošto se očekuje da Li Adi i Milan Vilotić odu iz kluba, Danijel Mihajlović nikada nije zaigrao od kada je došao iz Jagodine leta 2010. godine. Ukoliko sa "Marakane" ode i kapiten Nikola Mikić Prosinečki će na poziciji desnog beka imati samo mladog Filipa Stojkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve