Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.12.2011.

22:39

Ko će ostati u Crvenoj zvezdi?

U poslednjih nekoliko dana počele su spekulacije oko toga ko će od igrača napustiti Crvenu zvezdu. Adi je to već učinio, a za njim bi moglo još nekoliko igrača.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

B92 saznaje da će trener Prosinečki u ponedeljak objaviti transfer listu, koju je načinio odmah posle poraza od Vojvodine u subotu.

Ono što se već pouzdano zna je da će Zvezdu napustiti Ignjatijević, Jeremić, Kaluđerović i Vilotić, a Novosti pišu da su na tranfer listi bar desetorica prvotimaca "crveno - belih".

Nije tajna da je "čistka" u Zvezdi krenula.Počelo je sa ostavkom sportskog direktora Ivana Adžića, Goran Vesić je prešao na poziciju savetnika predsednika kluba, a Novosti pišu da će odrešene ruke dobiti i kapiten Nenad Kovačević i još dva letošnja pojačanja, Miloš Dimitrijević i Bruno Mezenga.

B92 saznaje da će Zvezda pojačanja potražiti u omladinsko pogonu, kao i dovođenjem Filipa Mladenovića iz čačanskog Borca.

Naš izvor tvrdi da se pregovara i oko povratka Duška Tošića iz Betisa i Aleksandra Lukovića iz Zenita, s obzorim na dobre veze dva kluba i zajedničkog sponzora.

Ipak, u ponedeljak, kada Prosinečki bude obelodanio transfer listu, sve će biti mnogo jasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve