Nova vest
Fudbal

Subota, 10.12.2011.

16:18

Prosinečkom loše zbog loše Zvezde

Crvena zvezda izgubila je drugi put u poseldnja tri kola, ponovo na Marakani i opet u derbiju, ovaj put od Vojvodine 2:0, što je razočaralo trenera Prosinečkog.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Izuzetno sam razočaran zato što smo igrali bez želje, bez agresije i sporo. Vojvodina je zasluženo pobedila. Moji igrači nisu bili ni blizu nivoa na kome je trebalo da budu. Zbog toga se izuzetno loše osećam", rekao je Robert Prosinečki.

Sada sledi zimska pauza u JSL; a Zvezda za Partizanom zaostaje 10 bodova.

"Niko od igrača u svlačionici nije mogao da me pogleda u oči i kaže da je dao sve od sebe. Ja razumem da nije bilo publike, ali mi nismo ispunili dogovor. Videćemo narednih dana šta ćemo raditi", rekao je hrvatski trener.

Novinare je zanimalo zašto je ekipa loše fizički spremna, ali se trener nije složio sa tim.

"Ne bih rekao da su loše fizički pripremljeni. Ima razloga za lošu igru, ali ću ih reći kada se sve ovo završi", rekao je Prosinečki.

Trener je rekao da snosi odgovornost za loše rezultate u polusezoni.

"Odgovoran sam, naravno. Šef stručnog štaba uvek nosi deo krivice, ali danas sam strašno razočaran i tužan zbog načina na koji je ekipa igrala. Može da se ima loš dan, ali ne može da se igra bez želje i volje", rekao je Prosinečki.

Trener Vojvodine Dejan Vukićević bio je zadovoljan i kazao je da je igra u drugom poluvremenu dala rezultat.

"Zasluženo smo pobedili. Imali smo poštovanje prema rivalu, ali smo verovali da možemo do trijumfa. U drugom poluvremenu smo odigrali jako kvalitetno i odgovorno i to je dalo rezultat", rekao je Vukićević.

Zvezda za liderom Partizanom sada zaostaje 10 bodova, a Vojvodina 12. Treneri su kazali da je teško očekivati da neko može da ga stigne.

"Posle ovakvog poraza, teško je razmišljati da ćemo stići Partizan", rekao je Prosinečki.

"Ako Partizan nastavi ovim tempom, teško da će bilo ko moći da ga stigne", rekao je Vukićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve