Nova vest
Fudbal

Subota, 10.12.2011.

08:23

Krojf: “’El klasiko’ nije ključan”

Bivši igrač i trener Barselone Johan Krojf ocenio je da subotnji ’El klasiko’ između Reala i Barselone neće odlučiti prvaka Španije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„’El klasiko’ neće odlučiti prvaka i bilo šta da se dogodi neće biti ključno. Još mnogo utakmica je u igri“, izjavio je Krojf.

Holanđanin smatra da eventualna pobeda ’kraljevskog kluba0 ne bi značila kraj Barselonine dominacije, a, uprkos impresivnim rezultatima Reala i vođstvu na tabeli, ocenio je da domaćin nije favorit na „Santjago Bernabeu“.

Mogu samo da kažem da Barselona protiv Reala uvek igra na pobedu. Videćemo šta će biti, ali radi se samo o jednoj utakmici, ništa više od toga“, poručio je Krojf.

Čuveni ’El klasiko’ pobuđuje ogromno interesovanje širom sveta, pa ljubitelji fudbala s nestrpljenje iščekuju spektakl, koji će u subotu od 22 časa biti prava revija zvezda.

Real Madrid sa utakmicom manje vodi na tabeli španskog prvenstva i ima tri boda prednosti nad aktuelnim šampionom Barselonom.

Više o prvom ovosezonskom ’El klasiku’ možete da pročitate u našoj rubrici ’Teme’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve